Stoiximan Super League

Το «πρέπει» του Άρη με Ατρόμητο και ΟΦΗ

Δύο νίκες στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας ψάχνει ο Άρης για να κλειδώσει την τριάδα.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η κανονική διάρκεια της Σούπερ Λίγκας, με τον Άρη να ψάχνει δύο «τρίποντα» στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια του.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς έχουν μπροστά τους τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ενδιάμεσα υπάρχει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με δύο νίκες οι «κίτρινοι» θα κλειδώσουν την τριάδα, ενώ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν επίσης μεταξύ τους παιχνίδια στα επόμενα παιχνίδια μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Άκης Μάντζιος ήταν στην ευχάριστη θέση να δει τον Χαβιέ Ματίγια να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, κάτι που σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα παίξει κόντρα στους Περιστεριώτες.

Όσον αφορά τον Μπρούνο Γκάμα, εξέτισε την ποινή του και πήρε πολύτιμες «ανάσες» ενόψει της συνέχειας. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x