Γενικά

Ο Τσέρκι της Λιόν εκτέλεσε το... χειρότερο πέναλτι «πανένκα» στην ιστορία!

Ο Ράιαν Τσέρκι της Λιόν εκτέλεσε πέναλτι με «πανένκα» στο φιλικό απέναντι στην Άρσεναλ, με την κατάληξη να είναι τραγική και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μαζεύει εύκολα.

«Βραβείο»... για το χειρότερο πέναλτι «πανένκα» στην ιστορία θα μπορούσε να διεκδικεί ο Ράιαν Τσέρκι της Λιόν που απέτυχε παταγωδώς απέναντι στην Άρσεναλ για το «Dubai Super Cup», με την εκτέλεση του να γίνεται viral.

Σε μια προσπάθεια του -ενδεχομένως- να μιμηθεί τον Ασράφ Χακίμι που με εκτέλεση «πανένκα» στη «ρωσική ρουλέτα» των πέναλτι με την Ισπανία χάρισε την πρόκριση στο Μαρόκο, ο ίδιος δεν τα κατάφερε.





Η Άρσεναλ εν τέλει επικράτησε με 3-0 των Γάλλων με τα τέρματα των Γκάμπριελ (19΄), Ενκέτια (33΄) και Βιέιρα (39΄) όλα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης που έλαβε χώρα στο Ντουμπάι και το στάδιο «Αλ Μακτούμ» για το «Dubai Super Cup».



Στην εν λόγω «διοργάνωση» που φέτος λαμβάνει χώρα 8-16 Δεκεμβρίου συμμετέχουν τέσσερις ευρωπαικές ομάδες, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Λιόν και Μίλαν.

Πέραν των βαθμών της νίκης, κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει έξτρα πόντο στη διαδικασία των πέναλτι που λαμβάνει χώρα στο τέλος κάθε αναμέτρησης, πράγμα που σημαίνει πως οι «κανονιέρηδες» με νίκη σε κανονική διάρκεια (3-0) και πέναλτι (2-1), μάζεψαν τέσσερις βαθμούς.

Στο τέλος των τεσσάρων αγωνιστικών η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς θα κατακτήσει και το τρόπαιο.


Οι επόμενες αναμετρήσεις:

Λίβερπουλ- Λιόν 11/12
Άρσεναλ-Μίλαν 13/12
Λίβερπουλ-Μίλαν 16/12


Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x