Το πρότζεκτ του νέου... «Σαν Σίρο» αναμένεται να παρουσιαστεί σε λίγο καιρό σύμφωνα με τους Ιταλούς. Όπως αναφέρουν τα Μέσα από την γειτονική χώρα, τόσο η Ίντερ όσο και η Μίλαν επιθυμούν να φτιάξουν ένα νέο γήπεδο, στο οποίο θα συνεχίσουν να αγωνίζονται... παρέα όπως κάνουν μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα, το πρότζεκτ του νέου γηπέδου έχει ως εξής. Το γήπεδο θα χτιστεί στο σημείο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το «Σαν Σίρο» ή «Τζουζέπε Μεάτσα», πείτε το όπως θέλετε.

Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και από τα πάρκινγκ που υπάρχουν, εκεί που θα αρχίσει να χτίζεται το ένα μέρος του για περίπου μισό χρόνο. Σε αυτό το διάστημα η τωρινή έδρα των δύο ομάδων θα συνεχίσει να υπάρχει για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των Μιλανέζων, ωστόσο μετά θα πρέπει να γκρεμιστεί για να συνεχιστούν οι εργασίες και το χτίσιμο του υπόλοιπου γηπέδου.

Αυτό θα διαρκέσει δυόμιση χρόνια, αφού θα πρέπει να γκρεμιστεί το «Τζουζέπε Μεάτσα» και στη συνέχεια να χτιστεί το νέο γήπεδο, στο οποίο θα υπάρξουν μεγάλοι χώροι πάρκινγκ αλλά και διάφορα... σποτ για τους χορηγούς.

Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου θα είναι ανάμεσα στις 55 με 60 χιλιάδες, με το τωρινό γήπεδο να χωράει κάτι παραπάνω από 80 χιλιάδες θεατές!