Ελλάδα

Ασβεστάς: «Απάντηση της πλευράς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις κινήσεις Αυγενάκη η νέα υποψηφιότητα στην ΕΠΟ»

Τις καυτές εξελίξεις ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ -με την αιφνιδιαστική υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Νίκα και τεσσάρων παλαιμάχων της Εθνικής του 2004- ερμήνευσε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Άρης Ασβεστάς.

Στις αλλεπάλληλες εξελίξεις και ζυμώσεις που προκύπτουν στην τελική ευθεία για τις εκλογές της ΕΠΟ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, εξήγησε πως η αιφνιδιαστική υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Νίκα για την προεδρία ήρθε ως απάντηση της πλευράς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Κι αυτό διότι είναι εμφανές, όπως τόνισε, βάσει των όσων διαλαλεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, ότι η υποψηφιότητα των Χαριστέα, Παπαδόπουλου, Καφέ, Ανατολάκη για την Εκτελεστική Επιτροπή είναι αποτέλεσμα δικών του ενεργειών.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι υπάρχει φημολογία σύμφωνα με την οποία μπορεί να υπάρξει κώλυμα στην υποψηφιότητα Ζαγοράκη, τόνισε πως ο Νίκας κατεβαίνει ούτως ώστε να είναι καλυμμένη η πλευρά όσων υποστηρίζουν τον πρώην ευρωβουλευτή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και να μην αναβληθούν ξανά οι εκλογές.



Διαβάστε ακόμα:



«Κόλαση» στην ΕΠΟ με νέο υποψήφιο πρόεδρο και τέσσερις παλαίμαχους υποψήφιους για την Εκτελεστική!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x