Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Άρη

Ο έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Άρη στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 του Άρη στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League 1 με ανατροπή και το sport-fm.gr βαθμολογεί τους ποδοσφαιριστές των «κίτρινων», που παρουσιάστηκαν… διπρόσωποι.

Σιαμπάνης (3): Ήταν μια κακή ημέρα στη δουλειά για τον Μάριο Σιαμπάνη. Μπορεί να μην έκανε κάποια γκέλα ο τερματοφύλακας του Άρη, αλλά δεν έχει αντιδράσει καλά και στα δύο γκολ. Στο πρώτο η μπάλα περνάει από δίπλα του και μένει άγαλμα σε δυνατό πλασέ είναι η αλήθεια. Στο δεύτερο επίσης έχει αργή αντίδραση.

Σάκιτς (4): Μέτριο έως κακός συνολικά και σίγουρα καθόλου καλός στο δεύτερο μέρος, στο οποίο αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα, που θεωρητικά είναι το δυνατό του σημείο.

Μπεναλουάν (2): Στο πρώτο μέρος στάθηκε στο ύψος του, αλλά δεν δέχθηκε και ιδιαίτερη πίεση η άμυνα του Άρη. Στο δεύτερο ήταν κάκιστο και είναι μέσα στα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. Κυρίως στο δεύτερο, όπου γλιστράει και αφήνει ανενόχλητο τον Ριέρα να εκτελέσει. Ειδικά στην τελική ευθεία ήταν αναξιόπιστος και μετά την κάρτα που δέχθηκε στο 65’ δεν έχει κάνει κάτι θετικό.

Ιωάννου (5): Καλός στο πρώτο μέρος. Έδωσε κάποια πράγματα ακόμα και επιθετικά. Στο δεύτερο έπεσε πολύ και είχε θέματα μπροστά και πίσω, αν και βγάζει ωραία σέντρα για τον Γκαρσία στο 51’, ασχέτως αν δεν μπήκε το γκολ.

Σάσα (5): Στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλός, βοήθησε ώστε να πάρει το κέντρο ο Άρης, αλλά έπεσε πολύ στο δεύτερο (με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο 74’), έμεινε από δυνάμεις και έχασε τη «μάχη» στα χαφ η ομάδα του.

Τζέγκο (4): Πάνω κάτω ό,τι ισχύει για τον Σάσα, από τον οποίο είναι αισθητά χειρότερος και δεν κατάπιε τα χιλιόμετρα του παρτενέρ του.

Μπερτόγλιο (4): Πολύ δραστήριος και επικίνδυνος στο πρώτο μέρος. Έμεινε από δυνάμεις και εξαφανίστηκε στο δεύτερο, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο 64ο λεπτό.

Γκάμα (5): Πάνω κάτω ό,τι ισχύει με τον Μπερτόγλιο με τη διαφορά ότι δεν χάθηκε εντελώς από το παιχνίδι. Πολύ καλός στο πρώτο μέρος, στο οποίο ήταν ουσιαστικά η πηγή των κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα. Έπεσε στο δεύτερο. Παίρνει τη βάση.

Γκαρσία (3): Λίγα πράγματα από τον Γκαρσία στο ματς. Είχε μια εξαιρετική προσπάθεια στο 17’ για τη δεύτερη καλή στιγμή του Άρη στην αναμέτρηση. Απείλησε και στο 51’, αλλά γενικότερα θα περίμενε πολλά παραπάνω ο Μάντζιος στην αναμέτρηση. Όπως φυσικά και στη σεζόν.

Μάνος (5): Παίρνει τον βαθμό μόνο και μόνο για το γκολ. Συνολικά παίρνει κάτω από τη βάση και στο πρώτο μέρος, δεν εκμεταλλεύεται το λάθος το Καστάνιο και κλωτσάει σημαντική ευκαιρία.

Ματίγια (3): Με λίγη συμμετοχή στο παιχνίδι. Μπήκε σε ένα σημείο στο οποίο πίεζε ο αντίπαλος, αλλά είχε ακόμα το προβάδισμα η ομάδα του. Δεν έκανε κάτι για να αποτρέψει το μοιραίο.

Μήτρογλου (-): Πέρασε και δεν ακούμπησε. Μπήκε αργά στο παιχνίδι, στο οποίο είχαν διαμορφωθεί δύσκολες συνθήκες για την ομάδα του. Πάντως, φάνηκε ότι θέλει αρκετή δουλειά για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Σούντγκρεν (-): Μπήκε μετά το 2-1. Δεν βοήθησε τον Άρη, αλλά δεν μπορεί να αυστηρά.

Κάτσε (-): Μπήκε αργά, δεν μπορεί να κριθεί

Σίλβα (-): Μπήκε στο 74’ και πέρασε εντελώς απαρατήρητος

Αστέρας
Ξεχώρισε ο Κρεσπί που γύρισε το παιχνίδι, έχοντας γκολ και ασίστ. Ήταν ο MVP του αγώνα, ενώ παρουσιάστηκε δραστήριος ακόμα και στο κακό διάστημα του Αστέρα. Καλός ήταν και ο Ριέρα, που πέτυχε το δεύτερο γκολ, αλλά και ο Λουίς Φερνάντεθ που έφτιαξε το 1-1 με ωραίο γέμισμα από φάουλ. Πολύ καλός και ο Τσιφτσής που κράτησε όρθιους τους Αρκάδες στο πρώτο μέρος, παρά την πίεση και τις καλές ευκαιρίες των φιλοξενούμενων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x