Ελλάδα

Πρωτάθλημα Γυναικών: Πέρασε από την Τρίπολη με ιστορική νίκη η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και έφτασε σε ένα ιστορικό επίτευγμα, παίρνοντας τη νίκη στο πρώτο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα γυναικών.

Σε μία σπουδαία νίκη έφτασε η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα γυναικών, καθώς έφυγε νικήτρια από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης (0-2), στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της!

Η «Ένωση» προηγήθηκε στο 40ο λεπτό λεπτό της αναμέτρησης με την Καπνίση, η οποία ήταν εύστοχη από το σημείο του πέναλτι, αν και η καταλόγιση της παράβασης σήκωσε πάντως διαμαρτυρίες από τους Αρκάδες. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Στο 48', οι «κιτρινόμαυρες» κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με απίθανο σουτ εκτός περιοχής της Κόλλια, η οποία διαμόρφωσε και το τελικό 2-0. Μάλιστα, η αρχηγός του «δικεφάλου» σχημάτισε το «Μ» κατά την επίτευξη του τέρματος, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη.

Πέραν της ΑΕΚ, αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών των Αρκάδων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης, οι φίλοι των γηπεδούχων φώναξαν «Μιχάλη ζεις για πάντα ΑΕΚτζής», σε μία πολύ όμορφη στιγμή.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x