Ελλάδα

ΠΣΑΠΠ: «Ομάδα πρότυπο στην Ελλάδα ο Αστέρας Τρίπολης»

Η συνάντηση του ΠΣΑΠΠ με την ομάδα γυναικών του Αστέρα Τρίπολης και η ενημέρωση για τις παροχές και τα δικαιώματά τους.

Συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΣΑΠΠ είχε η ομάδα γυναικών του Αστέρα Τρίπολης.

Ο σύνδεσμος ενημέρωσε τις παίκτριες για όλες τις παροχές που έχουν, αλλά και τα δικαιώματά τους, ενόψει ο ΠΣΑΠΠ τονίζει στο ποστάρισμα του πως «η εμπειρία της ΠΑΕ με 17 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στη Superleague και η νοοτροπία των διοικούντων που αντιλαμβάνονται την ομάδα των γυναικών ως ισότιμη με εκείνη των ανδρών, έχουν βάλει τις βάσεις για να δημιουργηθεί μια ομάδα πρότυπο στην Ελλάδα».

Δείτε αναλυτικά το ποστάρισμα:
Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, οι υπεύθυνοι ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΣΑΠΠ επισκέφτηκαν την ομάδα του Asteras Tripolis F.C. που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνίζεται στην Α΄Κατηγορία. Η εμπειρία της ΠΑΕ με 17 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στη Superleague και η νοοτροπία των διοικούντων που αντιλαμβάνονται την ομάδα των γυναικών ως ισότιμη με εκείνη των ανδρών, έχουν βάλει τις βάσεις για να δημιουργηθεί μια ομάδα πρότυπο στην Ελλάδα.

Ο ΠΣΑΠΠ ενημέρωσε τις ποδοσφαιρίστριες του Αστέρα για τις παροχές του συνδέσμου στα μέλη του, για τα δικαιώματα που έχουν όλες οι γυναίκες που παίζουν ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως ομάδας, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει ο ΠΣΑΠΠ για την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x