Ελλάδα

Ασταμάτητη η γυναικεία ομάδα του Αστέρα, έριξε «εννιάρα» στις Αμαζόνες

Η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης πάτησε τις Αμαζόνες Κορινθίας επικρατώντας με 9-0, στο πρώτο ιστορικό τους ματς στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Συνέτριψαν τις Αμαζόνες Κορινθίας η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, στο πρώτο ιστορικό τους παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», επικρατώντας με το εμφατικό 9-0!

Από τέσσερα γκολ σημείωσαν η Φιλανδριανού και η Μαρίνη και ένα γκολ σημείωσε η Μητροπούλου. Το 1-0 σημείωσε η Φιλανδριανού στο 18', μετά από σέντρα της Αντωνίου από αριστερά. Στο 21' η Μαρίνη με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 22' η Μητροπούλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 37' η Μαρίνη με δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 4-0. Στο 42ο λεπτό η Παπαγεωγίου είχε σουτ στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Φιλανδριανού πέτυχε τρία σερί γκολ, στο 47', στο 55' και στο 58'. Το σκορ έκλεισε με δύο ακόμη τέρματα η Μαρίνη στο 80' και στο 90' για το τελικό 9-0.

Η σύνθεση: Θεοδωρακοπούλου (46' Μουσάι), Παπαγεωργίου (46' Τυροβολά), Αντωνίου, Καντζιώρα, Καββαθά, Durkovic (46' Γομάτου), Μητροπούλου, Παπαμήτρου, Φιλανδριανού (70' Λαμπράκη), Καραγιάννη (46' Μαϊδιώτη), Μαρίνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x