Η κλεψύδρα του Αντεμόλα Λούκμαν στην Αταλάντα αδειάζει και ο Νιγηριανός είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το Μπέργκαμο.
Η Ίντερ είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται έντονα για την περίπτωση του, χωρίς όμως ακόμα οι δύο πλευρές να έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία.
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λούκμαν τη νέα σεζόν δεν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Αταλάντα, κάτι που παραδέχθηκε και ο CEO της ομάδας, τονίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρίσει εδώ και πολύ καιρό από το κλαμπ.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο CEO της Αταλάντα, Λούκα Περκάσι:
«Ο Λούκμαν θέλει να φύγει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχουμε μία πρόταση από την Ίντερ, όμως εμείς θα αποφασίσουμε την τιμή και το κατάλληλο τάιμινγκ, για να πουλήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας.
Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και με τον χρόνο μας θα σκεφτούμε την πρόταση».
???? Atalanta’s CEO Luca Percassi: “Lookman wants to leave since long time ago. We have a proposal from Inter but it’s us deciding timing and valuation for our own players”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 30, 2025
“We have good relationship and we will consider the proposal with our timing”. pic.twitter.com/16fjQKaC34
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






