Ισπανία

Απόδραση πρωταθλήτριας για τη Ρεάλ από το Μπιλμπάο με… 400άρη Μπενζεμά!

Με τον τεράστιο Μπενζεμά να «γράφει» δύο γκολ και να φτάνει τα 400 στην καριέρα του, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε «διπλό»… πρωταθλήτριας από το Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 της Αθλέτικ και «χάθηκε» στο +8!

Πιάστε την αν μπορείτε!

Η Ρεάλ Μαδρίτης των 11 απουσιών(!) έκλεισε την παρένθεση της εντός έδρας «γκέλας» με την Κάντιθ, φεύγοντας με «διπλό» πρωταθλήτριας από το Μπιλμπάο, καθώς επικράτησε 2-1 της Αθλέτικ και έστειλε τη διαφορά της από τη δεύτερη Σεβίλλη -που έχει, βέβαια, ματς λιγότερο- στο +8!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, ο τεράστιος Καρίμ Μπενζεμά!

Ο Γάλλος στράικερ, που αποδεικνύει ξανά και ξανά και ξανά, χρόνια τώρα, πόσο υποτιμημένος και πόσο τεράστιος επιθετικός είναι παράλληλα, πέτυχε και τα δύο γκολ, φτάνοντας τα 400 στη σπουδαία καριέρα του!

Μάλιστα, ο Μπενζεμά έγραψε το όνομά του στον φωτεινό πίνακα στο πρώτο δεκάλεπτο! Μόλις στο 4', ο 34χρονος killer άνοιξε το σκορ με μυθική γκολάρα, διπλασιάζοντας τα τέρματά του και της Ρεάλ στο 7'.

Τρία λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο Σαντσέτ μείωσε (10') για την Αθλέτικ, που «μπήκε» ξανά στο παιχνίδι, αλλά, όπως αποδείχθηκε, όλα είχαν κριθεί εκεί, αφού τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε στην εξ αναβολής αναμέτρηση της La Liga.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x