Γενικά

Σκόραρε ξανά ο Γιακουμάκης, στη νίκη της Ατλάντα επί της Ορλάντο

Ασταμάτητος ο Έλληνας επιθετικός, πέτυχε το 4ο γκολ του σε 3 συμμετοχές στο MLS, στη νίκη της Ατλάντα Γιουνάιτεντ επί της Ορλάντο Σίτι.

Πρωταγωνιστής στη νίκη (2-0) της Ατλάντα Γιουνάιτεντ επί της Ορλάντο Σίτι, στο τρίτο παιχνίδι της ομάδα από την Τζόρτζια στο MLS, ήταν ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Ο Έλληνας επιθετικός, πριν ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες με Καζακστάν (και καλώς εχόντων των πραγμάτων με Λουξεμβούργο ή Γεωργία), με ασίστ στον Σάμπα Λομπζανίντζε στο 9ο λεπτό και δικό του γκολ στο 70’, έλαμψε στη δεύτερη σερί νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Κάπως έτσι ο διεθνής στράικερ έφτασε τα 4 γκολ στο MLS, μαζί με τον Λουίς Σουάρες (με την Ίντερ Μαϊάμι να έχει δώσει 5 ματς έναντι 3 της Ατλάντα) και τον Σέρβο Ντέγιαν Γιόβελιτς των Γκάλαξι που έχει σκοράρει 4 φορές σε ισάριθμα ματς.

Πολύ σημαντική, όμως, ήταν και η παρουσία του τερματοφύλακα Μπραντ Γκούζαν είχε 4 αποκρούσεις, στην 200η του εμφάνιση υπερασπιζόμενος την εστία της Ατλάντα, και έκανε το πρώτο του «clean sheet» για φέτος και 79ο στην καριέρα του, η οποία ξεκίνησε το 2005.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x