Ισπανία

Συμβαίνουν και… αλλού αυτά: Δυσαρέσκεια της Ατλέτικο για τον διαιτητή του ντέρμπι με την Ρεάλ!

Τις ελληνικές συνήθειες φαίνεται πως απέκτησε η Ατλέτικο Μαδρίτης, εκφράζοντας έντονη δυσαρέσκεια για τον ορισμό του Χιλ Μανθάνο στο ντέρμπι με τη Ρεάλ!

«Ενόχληση στην Ατλέτικο για τον ορισμό του Χιλ Μανθάνο στο ντέρμπι με την Ρεάλ». Αυτός ήταν ο τίτλος που διάβαζε κανείς, κάνοντας μια βόλτα στην ηλεκτρονική έκδοση της «Marca»…

Όσο και… ελληνικό αν φαντάζει, το ρεπορτάζ της έγκριτης ισπανικής εφημερίδας κατέγραφε την έντονη δυσαρέσκεια των «ροχιμπλάνκος» για την παρουσία του 39χρονου ρέφερι στο ντέρμπι με τους «μερένχες» μεθαύριο (25/02) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»!

Μάλιστα, όπως ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα, στις τάξεις της Ατλέτικο επικρατούσε προβληματισμός για τις ενδεχόμενες αποφάσεις του Μανθάνο, για την… γούνα του οποίου μάλιστα είχαν πολλά «ράμματα».

Ενθυμούμενοι μια κόκκινη κάρτα στον Ζοάο Φέλιξ, που είχε βγάλει ο συγκεκριμένος διαιτητής και ήταν η μοναδική στην καριέρα του Πορτογάλου στράικερ. Αλλά και μια ακόμα αποβολή, του Ντιέγκο Κόστα, στο «Καμπ Νου» σε αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x