Ισπανία

«Χτυπάει» Ινίγο Μαρτίνεθ η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρει ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του Ινίγο Μαρτίνεθ και ετοιμάζει πρόταση στον άσο της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Έτοιμη να κάνει επίσημη προσφορά στον άσο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ινίγο Μαρτίνεθ, για να τον κάνει δικό της φέρεται να είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε σημερινό (03/03) ρεπορτάζ της η έγκυρη ισπανική εφημερίδα «AS», καταγράφοντας όλα τα δεδομένα γύρω από την περίπτωση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το συμβόλαιο του Μαρτίνεθ με τους Βάσκους ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και δεν υπάρχει διάθεση από μέρους του να το ανανεώσει.

Ο 31χρονος σέντερ μπακ είχε συνδεθεί με την Μπαρτσελόνα στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, αλλά τα οικονομικά προβλήματα των Καταλανών δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του τότε.

Παράλληλα, πιστεύεται ότι και η Ίντερ θα ήθελε να εντάξει τον Μαρτίνεθ στο ρόστερ της, ως αντικαταστάτη του Μίλαν Σκρίνιαρ, σε περίπτωση αποχώρησής του από το Μιλάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x