Ισπανία

Ατλέτικο Μαδρίτης: Προσφέρει Σαούλ για Μπερνάρντο Σίλβα!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρα από χρήματα φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει και τον Σαούλ σαν έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του Μπερνάντο Σίλβα, καθώς τις τελευταίες ημέρες ολοένα και αυξάνονται τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι «ροχιμπλάνκος», πέρα από χρήματα, έχουν προσφέρει και τον Σαούλ Νίγκεθ σαν έμψυχο αντάλλαγμα στη Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να δελεάσουν τους «πολίτες» και να ρίξουν κάπως την τιμή για τον Πορτογάλο άσο. Άλλωστε, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται πως ζητάει ένα ποσό πάνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Πάντως, ειλημμένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Σίλβα από το Μάντσεστερ, με τον ίδιο να φέρεται να είχε ζητήσει από το προηγούμενο κιόλας καλοκαίρι να φύγει ώστε να βρει μια ομάδα που θα έχει μεγαλύτερο και πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Τη φετινή σεζόν πήρε μέρος σε 45 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Σίτι, έχοντας τέσσερα γκολ και εννέα ασίστ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x