Ισπανία

Λύγισε τη Σεβίλλη με λυτρωτή Ντεπάι και πέρασε στους «4» του Copa del Rey η Ατλέτικο!

Χάρη σε τέρμα της «χρυσής» αλλαγής, Μέμφις Ντεπάι, στο 79', η ανώτερη Ατλέτικο νίκησε 1-0 τη Σεβίλλη και πέρασε στους «4» του Κυπέλλου. Φωνές των φιλοξενούμενων για πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Το εισιτήριο της για τα ημιτελικά του Copa del Rey εξασφάλισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία λύγισε 1-0 τη Σεβίλλη σε νοκ-άουτ παιχνίδι στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο»

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Ωστόσο, χρειάστηκε το γκολ του Ντεπάι στο 79', με τον Ολλανδό άσο να έχει περάσει στο παιχνίδι στο 66', προκειμένου να πάρει τη νίκη-πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι στο 26' είδαν τον Γκριζμάν να γλιστρά και να αστοχεί στην εκτέλεση πέναλτι.

Αυξάνοντας, δε, την πίεσή τους στο δεύτερο μέρος σκόραραν με Γκριεζμάν (60') και Ντεπάι (68'), αλλά αμφότερα τα τέρματα ακυρώθηκαν για οφσάιντ.

Για να φτάσουμε στο 79', όταν ο Ντεπάι αξιοποίησε την ασίστ του Κορέα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτα με προβολή.



Εν συνεχεία, το παιχνίδι πήρε… φωτιά, με τους μεν και δε να έχουν ευκαιρίες.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Χιλ Μανθάνο να σφυρίζει πέναλτι υπέρ τους στο φινάλε των καθυστερήσεων! Απόφαση όμως που πάρθηκε πίσω μέσω VAR, καθώς ο ρέφερι της αναμέτρησης θεώρησε ότι ο Μπάριος έχει βρει μπάλα κατά το μαρκάρισμα στον Λαμέλα. Φάση για την οποία φώναξαν οι φιλοξενούμενοι, με τη σύρραξη να μην αποφεύγεται.

Υπενθυμίζεται ότι οι άλλες τρεις ομάδες που έχουν περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας είναι οι Ρεάλ Σοσιεδάδ, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μαγιόρκα, με την Ατλέτικο φυσικά να συνιστά πλέον το πιο «δυνατό» όνομα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x