Ισπανία

Στην έξοδο της Ατλέτικο οι Λόντι και Καράσκο

Εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να αποτελέσουν παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης οι Λόντι και Καράσκο, ώστε οι «ροχιμπλάνκος» να αυξήσουν τα έοοδά τους.

Στη δύσκολη επιλογή να αποδεχθεί το ενδεχόμενο παραχώρησης των Ρέναν Λόντι και Γιανίκ Καράσκο στρέφεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς για να προχωρήσει σε μεταγραφές, πρέπει πρώτα να αδειάσει χώρο από το ρόστερ και κυρίως από το μπάτζετ.

Οι δύο άσοι που αποτελούν βασικά «γρανάζια» του Ντιέγκο Σιμεόνε, έχουν κεντρίσει το μεγάλο ενδιαφέρον ομάδων από την Premier League και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Marca» αυτή που αναμένεται να κινηθεί πιο δυναμικά είναι η Νιούκαστλ.

Οι «καρακάξες» που πλέον δεν έχουν κανένα οικονομικό πρόβλημα είναι διατεθειμένες να προσφέρουν 40 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μπακ, ενώ για τον Καράσκο η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη για τους Μαδριλένους, αφού στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει ρήτρα μόλις 60 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, για τον Καράσκο αναμένεται να υπάρξει ενδιαφέρον και από την Τότεναμ, αφού η παρουσία του εξυπηρετεί απόλυτα και το πλάνο του Αντόνιο Κόντε στο σύστημα με 3-4-3 ή το 3-5-2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x