Stoiximan Super League

Αιχμές Ατρόμητου για Κλάτενμπεργκ (pic)

Αρνητική εντύπωση στους ιθύνοντες του Ατρόμητου προκάλεσε το γεγονός ότι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν συμπεριέλαβε στην κριτική του το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Χαμηλά το κεφάλι στον Ατρόμητο μετά την ήττα και κυρίως μετά την κάκιστη εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αναγνωρίζοντας ότι σε ακόμα μία περίπτωση δεν δικαιώθηκαν οι προσδοκίες που υπήρχαν για ένα απαιτητικό ματς κόντρα σε μία ευθέως ανταγωνιστική ομάδα.

Για αυτόν τον λόγο, και παρά τα παράπονα που υπήρχαν για τη διαιτησία του Εμμανουήλ Σκουλά, δεν εκφράστηκε τίποτα σε επίσημο επίπεδο.

Ωστόσο, μετά την καθιερωμένη δημοσιοποίηση της εβδομαδιαίας κριτικής του αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, οι Περιστεριώτες αντέδρασαν, όχι επειδή ο Άγγλος είχε διαφορετική άποψη από τη δική τους, αλλά επειδή αγνόησε εντελώς το ματς.

Για την ακρίβεια, στον Ατρόμητο ήθελαν να ακούσουν την κριτική του για τα δύο γκολ του Αστέρα Τρίπολης, θεωρώντας ότι στην πρώτη περίπτωση υπήρχε υποψία φάουλ του Μπαράλες στον Γκάλο για κράτημα του χεριού του πολύπειρου μπακ (χωρίς να εκφράζουν κατηγορηματική άποψη), ενώ στη δεύτερη θεωρούν ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση του Ρισβάνη στον Μουνάφο, με τον μέσο των Αρκάδων να πέφτει με το που νιώθει ότι αμυντικός είναι από πίσω του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Χρήστος Γαλαριώτης, με ανάρτησή του στο Facebook, τόνισε:

14/12/2020 - Αστέρας Τρίπολης- Ατρόμητος 2-0
κύριε Αρχιδιαιτητά, ξεχάσατε να σχολιάσετε τις αμφισβητούμενες φάσεις του χθεσινού αγώνα...

14/12/2020 - Αστέρας Τρίπολης- Ατρόμητος 2-0

κύριε Αρχιδιαιτητά, ξεχάσατε να σχολιάσετε τις αμφισβητούμενες φάσεις του χθεσινού αγώνα...

Posted by Christos Galariotis on Tuesday, December 15, 2020

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x