Stoiximan Super League

Σύνθημα ανασύνταξης στον Ατρόμητο, αλλά το γήπεδο είναι ο κριτής

Δύσκολη εβδομάδα αυτή που διανύει ο Ατρόμητος, καθώς τα αγωνιστικά ζητήματα έχουν έρθει σε πρώτο πλάνο.

Χαμηλοί τόνοι και ακόμα πιο… χαμηλά τα κεφάλια στον Ατρόμητο αυτή την εβδομάδα, καθώς η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και με την κάκιστη εμφάνιση από την οποία συνοδεύτηκε, δεν άφηνε πολλά περιθώρια για χαμόγελα.

Επρόκειτο για μία αγωνιστική παρουσία, που κατά πολλούς θεωρήθηκε φυσική συνέχεια των προηγούμενων κακών και το χειρότερο είναι ότι δεν προκάλεσε μεγάλες δυσάρεστες εκπλήξεις.

Στο πλαίσιο αυτό μέσα στην εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις διοίκησης-προπονητή προκειμένου να συζητηθεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και ουσιαστικά δόθηκε ένα σύνθημα εν όψει της συνέχειας, ώστε να διορθωθεί η κατάσταση, τα αποτελέσματα και κυρίως οι εμφανίσεις ώστε να φανεί βελτίωση και αγωνιστική… υγεία.

Κατά πόσο τα… λόγια θα φανούν εντός αγωνιστικού χώρου να πιάνουν τόπο είναι ένα ζήτημα το οποίο δεν εξαρτάται μόνο από τον Νταμίρ Κάναντι, αλλά και από τους ίδιους τους παίκτες που κάθε άλλο πάρα άμοιροι ευθυνών θεωρούνται, αφού στην τελική ανάλυση αυτοί είναι που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Σε κάθε περίπτωση, το ματς με τη Λαμία είναι «must-win» για τον Ατρόμητο και πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα, δεν αποκλείεται να προκαλέσει τριγμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x