Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Το βλέμμα στα play-out και στο μέλλον

Υποχρεωμένος να στρέψει την προσοχή του στη διαδικασία των play-out ο Ατρόμητος, που όμως σκέφτεται και τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Μπορεί να μην κινδύνευσε ποτέ βάσιμα με την παραμονή του στην κατηγορία κι αυτό να ισχύει και για τη διαδικασία των play-out, αλλά για τον Ατρόμητο η φετινή σεζόν θεωρείται ως μία από τις χειρότερες της τελευταίας δεκαετίας.

Αφενός ο πήχης είναι σε τέτοιο σημείο, που μια άνετη παραμονή στη Super League δεν θεωρείται επιτυχία για τους Περιστεριώτες και αφετέρου η εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου ήταν αποκαρδιωτική στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, γεγονός που ήταν ακόμα πιο «ψυχοφθόρο» σε μια σεζόν που δεν επετράπη η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Βάσει αυτών των δεδομένων, οι Περιστεριώτες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην πρώτη αγωνιστική των play-out, που θα αναμετρηθούν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος τους απέκλεισε στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά στο πρωτάθλημα και ειδικότερα στους «Ζωσιμάδες» είχε… αποδράσει με τη νίκη με ένα γκολ του Αγκάγεφ. Ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Παντελίδης, θέλει τη νίκη, αποτέλεσμα που νιώθει ότι του στερήθηκε κόντρα στη Λαμία λόγω της διαιτησίας, που θα είναι και η πρώτη του στη δεύτερη θητεία του στα δυτικά προάστια.

Επιπλέον, ο Ατρόμητος θέλει μέσω αυτής της διαδικασίας να στείλει το μήνυμα εν όψει της νέας σεζόν. Ποιο είναι αυτό; Ότι παρά την πρόθεση αποχώρησης του Γιώργου Σπανού, η ομάδα δεν διαλύεται, πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο ίδιος ξεκαθάρισε δημόσια ότι εφόσον δεν βρίσκεται αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση, δεν πρόκειται να αφήσει ένα δικό του δημιούργημα να ρημάξει. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσουν οι «κυανόλευκοι» με μεγαλύτερη ευκολία να καταρτίσουν τα πλάνα τους για το 2021/22, που ήδη είναι μέσα στο μυαλό τους.

Τέλος, θα ήθελαν και μαθηματικά να τελειώνουν με την υπόθεση-παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες νεαρούς σε ηλικία, που δεν έχουν πάρει τις ευκαιρίες που και οι ίδιοι θα περίμεναν. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Οικονομίδης, Μπουλάρι, Αθανασίου και Τριμμάτης, που αγωνίζονται και σε θέσεις, που ο Ατρόμητος δεδομένα το καλοκαίρι θα χρειαστεί ενίσχυση.

Διαβάστε ακόμα:

Ατρόμητος: «Ομορφιές από τη διαιτητική τριάδα» (video)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x