Ιταλία

Ατζέντης Μέρτενς: «Η καρδιά του δεν του επέτρεψε να πάει στη Γιουβέντους»

Στην αποχώρηση του Μέρτενς από τη Νάπολι και στην απόφασή του να μην αποδεχθεί την πρόταση που είχε από τη Γιουβέντους, μίλησε ο ατζέντης του Βέλγου επιθετικού.

Στην Τουρκία και τη Γαλατασαράι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μέρτενς, έχοντας αποχωρίσει από τη Νάπολι μετά από εννιά σεζόν στο ρόστερ της.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, ο Βέλγος επιθετικός είχε στα χέρια του επίσημη πρόταση και από τη Γιουβέντους, με τον ατζέντη του να εξηγεί σε συνέντευξη που παραχώρησε τους λόγους για τους οποίους ο Μέρτενς απάντησε αρνητικά στην πρόταση των «μπιανκονέρι».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ατζέντης του Μέρτενς:

«Η μεταγραφή του Μέρτενς στη Γαλατασαράι ήταν μια μακρά διαδικασία. Αργήσαμε πολύ να συνειδητοποιήσαμε πως η ιστορία μεταξύ του Μέρτενς και της Νάπολι είχε τελειώσει. Είχαμε την αφελή πεποίθηση πως θα μπορούσαμε να μείνουμε στην ομάδα, αφού ποτέ δεν πιέσαμε για το αντίθετο».

«Τον περασμένο Ιούνιο υπήρχαν αρκετά πράγματα που έπρεπε να διευθετηθούν, αλλά η ανανέωση δεν συνέβη ποτέ. Δεν ζητούσαμε πολλά. Αν συγκρίνεις τις προτάσεις που είχε ο Μέρτενς από Νάπολι και Γιουβέντους, καταλαβαίνεις ότι αυτά που ζητήσαμε από τη Νάπολι ήταν πολύ λίγα. Δεν υπήρξε διαπραγμάτευση, μπορούσαμε είτε να δεχθούμε, είτε να απορρίψουμε την προσφορά που μας κατατέθηκε. Με τη Γιουβέντους είχαμε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία, αλλά η καρδιά του Μέρτενς δεν του επέτρεψε να συμφωνήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x