Ισπανία

Ατζέντης Ντεμπελέ: «Μένει 1000% στην Μπαρτσελόνα»

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα παραμείνει ο Ντεμπελέ, παρά την αντίθετη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, όπως υποστήριξε ο ατζέντης του.

Καμία πιθανότητα δεn συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα ο Ουσμάν Ντεμπελέ, σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη του.

Το όνομα του Γάλλου εξτρέμ έχει συνδεθεί με αρκετούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με κυριότερες τη Γιουβέντους και την Παρί Σεν Ζερμέν, με την Μπαρτσελόνα μάλιστα να τον προσφέρει ως έμψυχο αντάλλαγμα στη γαλλική ομάδα για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

«Ο Ουσμάν είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα και θα παραμείνει στην ομάδα 1000%. Αναμένεται να κερδίσει πολλές ακόμα διακρίσεις στη Βαρκελώνη. Ο Ντεμπελέ δεν σχεδιάζει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, νιώθει τέλεια στο σύλλογο και πρόθεσή του είναι να μείνει για πολύ καιρό ακόμα στην ομάδα. Παρά τις προτάσεις από κάποιους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ο Ουσμάν είναι πεπεισμένος ότι βρίσκεται ήδη στον κορυφαίο όλων», είπε χαρακτηριστικά ο Μουσά Σισοκό για τον πελάτη του.

«Οι ανυπόστατες φήμες θέλουν απλά να βλάψουν την εικόνα του, αλλά τα όσα γράφονται για πιθανή μεταγραφή δε θα επηρεάσουν στο ελάχιστο το μέλλον του», κατέληξε ο ατζέντης του 22χρονου Γάλλου.

Θυμίζουμε ότι ο Ντεμπελέ ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό στο εναρκτήριο παιχνίδι της La Liga κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και θα μείνει για σχεδόν 1,5 μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Στα δύο χρόνια παρουσίας του στους Καταλανούς, μετράει 47 συμμετοχές και 11 γκολ, με το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει ισχύ έως το 2022.

Eπιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x