Ελλάδα

Απάντηση Αυγενάκη σε ΕΠΟ: «Στο νοσηρό περιβάλλον θα μπει τέλος»

Η απάντηση Αυγενάκη στην ΕΠΟ και οι επαφές με διεθνείς συνομοσπονδίες και Υπουργεία Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη.

Μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε η ΕΠΟ κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, ο υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε, χαρακτηρίζοντας υβριστική την ανακοίνωση της ομοσπονδίας και σημειώνοντας τα εξής:

«Πρόκειται για ένα ακόμα αυτογκόλ, που απλώς επιβεβαιώνει εμφατικά το κλίμα σήψης εντός της ΕΠΟ, από την οποία σπεύδουν να απομακρυνθούν, παραιτούμενοι, οι υγιείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Στο νοσηρό περιβάλλον θα μπει τέλος».

Επαφές με FIFA/UEFA, Τσιάρα και Οικονόμου

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης «είχε σήμερα Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου επαναλαμβανόμενες επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA και της UEFA, για την κατάσταση ανωμαλίας και όσα διαμείβονται στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Αυγενάκης, επιπλέον, είχε συνεχείς επικοινωνίες με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα και με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την αντιεγκληματική πολιτική, Λευτέρη Οικονόμου, σχετικά με την πορεία των ενδελεχών ερευνών της υπόθεσης εκφοβισμού του Προέδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων -μέσω της καταστροφής του αυτοκινήτου του- και τη συνακόλουθη παραίτησή του από μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x