Σκωτία

«Αυξάνονται σε 14 οι ομάδες στην Σκωτία»

Την απόφαση να αυξήσει τις ομάδες κατά δύο θα πήρε η ομοσπονδία της Σκωτίας, η οποία προσανατολίζεται να διακόψει το πρωτάθλημα. Σώζεται η Χαρτς, ανεβαίνουν οι Ινβερνές και Νταντί Γιουνάιτεντ.

Έρχονται... αλλαγές στην πρώτη κατηγορία της Σκωτίας.

Η ομοσπονδία της χώρας, η οποία προσανατολίζεται να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα (εφόσον στις 23 Απριλίου πάρει το ΟΚ από την UEFA), αναμένεται να αυξήσει τις ομάδες από 12 σε 14 την επόμενη σεζόν!

Συγκεκριμένα, αναμένεται να επικυρωθεί η βαθμολογία από την πρώτη κατηγορία ως την τέταρτη και βάσει αυτής να υπάρξουν οι πρωταθλητές και οι ομάδες που προβιβάζονται. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα και επειδή το σενάριο να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα είναι το επικρατέστερο, η ομοσπονδία έχει αποφασίσει από την πρώτη κατηγορία να μην πέσει κανείς.

Κάτι που σημαίνει πως η ιστορική Χαρτς θα σώσει την κατηγορία, ενώ θα ανέβουν οι Ινβερνές και Νταντί Γιουνάιτεντ. Το μόνο που απομένει για να συμβεί αυτό είναι η επικύρωση της UEFA, ωστόσο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει τονίσει επανειλημμένα πως επιθυμεί να ολοκληρωθούν όλες οι διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x