Κύπελλο Ελλάδας

«Αυλαία» με μάχες για προκρίσεις και πρωτιές

Να μη χάσει για να σφραγίσει την πρώτη θέση του ομίλου, θέλει η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τη Λάρισα για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου. Με αλλαγές στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός. Στο Βόλο «ταξιδεύει» ο ΠΑΟΚ.

Με έξι αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, με τα σημερινά παιχνίδια να διαμορφώνουν το σκηνικό των ομάδων που θα συνεχίσουν, αλλά και εκείνων που θα περάσουν ως πρώτες και θα τύχουν καλύτερης κλήρωσης στη συνέχεια.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Λάρισα (7.30 μ.μ.) στο άδειο λόγω τιμωρίας «ΑΕΛ FC ARENA» με την ομάδα του Γκας Πογιέτ να χρειάζεται να μην ηττηθεί προκειμένου να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου της. Στην ΑΕΚ έχουν «ψηλά» την κατάκτηση του κυπέλλου και μόνο αδιάφοροι δεν είναι για το ματς με τους «βυσσινί». Κράμα βασικών – αναπληρωματικών ετοιμάζει ο Πογιέτ, που επαναφέρει τους Μπουονανότε, Πλατέλλα και Βάργκας.

Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί απέναντι στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός (5.00 μ.μ.) που έχει εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο. Ευκαιρία θα δώσει στον Νίνη ο Ανδρέα Στραματσόνι, που συμπεριέλαβε στην αποστολή τον 17χρονο Στέφανο Ευαγγέλου και τον νεαρό Λάζαρο Λάμπρου.

Τον Ολυμπιακό Βόλου αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ, να αποφύγουν την ήττα θέλουν οι Πανθρακικός και Λεβαδειακός για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα

15.00 Χανιά – Πανθρακικός
15.00 Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ
17.00 Παναχαϊκή – Λεβαδειακός
17.00 Κέρκυρα – Παναθηναϊκός
19.30 Πανελευσινιακός – Ξάνθη
19.30 Λάρισα – ΑΕΚ

Βαθμολογία

3ος όμιλος

ΠΑΟΚ 6
Χανιά 3
Πανθρακικός 3
Ολυμπιακός Β. 0

4ος όμιλος

Παναθηναϊκός 6
Λεβαδειακός 3
Παναχαϊκή 1
Κέρκυρα 1

7ος όμιλος

ΑΕΚ 6
Λάρισα 6
Πανελευσινιακός 0
Ξάνθη 0

Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x