Ισπανία

Αυστηρό «όχι» της La Liga σε Μπαρτσελόνα για Βαϊνάλντουμ

Έκοψε τις ελπίδες για μεταγραφή του Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ στην Μπαρτσελόνα η La Liga, λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης του συλλόγου.

Δύσκολα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βαϊνάλντουμ στην Μπαρτσελόνα, καθώς η ομάδα εισέπραξε ένα ισχυρό «όχι» από τη La Liga για νέες μεταγραφικές κινήσεις.

Τέλος έγκαιρα θέλησε να βάλει η διοργανώτρια Αρχή της Ισπανίας στους Καταλανούς, ώστε να μην προχωρήσουν σε κανένα νέο συμβόλαιο που θα επηρεάσει ακόμη περισσότερο την οικονομική τους κατάσταση.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι «μπλαουγκράνα» βιώνουν τεράστια κρίση στα ταμεία τους και το να είναι «ανοιχτοχέρηδες» σε νέες μεταγραφές είναι κάτι που είναι απαγορευτικό αυτή τη στιγμή και η La Liga δεν πρόκειται να επιτρέψει τουλάχιστον μέχρι το τέλος αυτής της μεταγραφικής περιόδου.

Αυτή η νέα απόφαση κόβει τα φτερά του Ρόναλντ Κούμαν που είχε αφήσει να εννοηθεί πως θέλει τον άσο της Λίβερπουλ στην ομάδα του και τώρα θα πρέπει να κινηθεί περισσότερο συνετά και εντός των νέων οικονομικών πλαισίων που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x