Ελλάδα

Αυτές θα είναι οι έδρες της Εθνικής ποδοσφαίρου!

Σε τέσσερα γήπεδα έχει καταλήξει η ΕΠΟ. Πρώτη επιλογή η Τούμπα!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τις τελικές επιλογές της για τα γήπεδα που θα χρησιμοποιεί ως έδρες στα εντός έδρας παιχνίδια της η Εθνική ποδοσφαίρου έχει πάρει η ΕΠΟ.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος, οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας έχουν αποφασίσει για πρώτη επιλογή να χρησιμοποιείται ως έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η Τούμπα.

Ωστόσο, στο σχετικό φάκελο η ΕΠΟ θα έχει άλλες τρεις επιλογές. Το Παγκρήτιο Στάδιο, το AEL FC Arena και τέλος το γήπεδο της Ξάνθης.

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι και οι τέσσερις επιλογές τηρούν όλες τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει η FIFA και η UEFA, όπως για παράδειγμα η χιλιομετρική απόσταση από τον διεθνή αερολιμένα με προορισμό το γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x