Κύπρος

Αυτή η ομάδα έκανε πρόταση για τον Καρλάο

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής του ότι η ομάδα που έχει υποβάλλει πρόταση για τον Καρλάο είναι η Τορίνο και ότι ο Βραζιλιάνος εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στους Ιταλούς.

Επιβεβαιώθηκε η χθεσινή (05/01) φήμη, σύμφωνα με την οποία ο Καρλάο έχει δεχθεί πρόταση από ιταλική ομάδα και όπως γνωστοποίησε αυτή είναι η Τορίνο που αγωνίζεται στη Serie A και έχει προπονητή τον Σίνισα Μιχαίλοβιτς.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι απασχόλησε την ΑΕΚ και παλαιότερα τον Παναθηναϊκό, αλλά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει ο ιταλικός σύλλογος να καταβάλλει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του 30χρονου στόπερ.

Η ανακοίνωση

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Carlao έχει εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα μας, μετά την πρόταση που υποβλήθηκε χθες το βράδυ από μέρους της Ιταλικής ομάδας Torino FC που αγωνίζεται στην Serie A, προς τον ΑΠΟΕΛ. Για να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή, η Ιταλική ομάδα πρέπει να καταβάλει μέχρι τις 10/01 το αντίτιμο της ρήτρας που έχει τοποθετηθεί στο συμβόλαιο με βάση το δικαίωμα που εξάσκησε ο ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι για να ανανεώσει πρόωρα την συμφωνία του με την ομάδα μας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x