Γενικά

Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης!

«Σοκ» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί η είδηση της αυτοκτονίας του Αρτούρας Ριμκεβίτσιους!

Τραγωδία στο λιθουανικό ποδόσφαιρο. Ο πρώην επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Αρτούρας Ριμκεβίτσιους, αποφάσισε ξαφνικά στα 36 του να αυτοκτονήσει και να «βυθίσει» στη θλίψη συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Ο Ριμκεβίτσιους για άγνωστο λόγο πυροβολήθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι και «έφυγε» από τη ζωή!

Ο Ριμκεβίσιους είχε αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στο διάστημα της 15ετούς καριέρας του και δύο από αυτές ήταν ελληνικές. Το 2010-11 μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης και αγωνίστηκε μία φορά με τη φανέλα του πριν δοθεί δανεικός στον Εθνικό Πειραιά.

«Ο Ριμκεβίσιους σκόραρε τρία γκολ σε επτά εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του και είναι μέσα στους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας. Συνολικά, μέτρησε 117 γκολ σε 205 παιχνίδια, ενώ με τη φανέλα της Siauliai είχε πετύχει 35 γκολ το 2012, γεγονός που του έδωσε το βραβείο για τον κορυφαίο παίκτη εκείνης της χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε επίσης σε Λετονία, Φινλανδία, Ελλάδα και Μπρουνέι. Τραυματισμοί τον υποχρέωσαν να κρεμάσει τα παπούτσια του το 2016 και έκτοτε ήταν προπονητής σε τμήματα υποδομής», ήταν η σχετική ανακοίνωση- ενημέρωση της UEFA για την απώλεια του 36χρονου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x