Γαλλία

Εύκολη πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου για Λιλ και Ανζέ

Δεν δυσκολεύτηκαν οι δυο ομάδες της LIgue 1 να ξεπεράσουν το εμπόδιο συλλόγων χαμηλότερων κατηγοριών στους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Με ιδιαίτερη άνεση ξεπέρασαν το εμπόδιο ομάδων από χαμηλότερες κατηγορίες οι Λιλ και Ανζέ, στους μονούς αγώνες της φάσης των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας. Η πρωτοπόρος της Ligue 1 Λιλ επικράτησε 3-1 στην έδρα της Αζαξιό και η Ανζέ με 5-0 της ερασιτεχνικής Φρανσισκέν, παίρνοντας αμφότερες το εισιτήριο για τους «16».

Η Λιλ, για την οποία αγωνίστηκε ως βασικός μετά από καιρό ο Ορέστης Καρνέζης, πήρε το προβάδισμα στο 9' με αυτογκόλ του Ντουριμέλ, ενώ με τον ίδιο τρόπο έγινε και το 3-0 στο 84'. Στο ενδιάμεσο (71ο λεπτό) ο Ντα Σίλαβα Ρόσα είχε κάνει το 2-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μόνο να μειώσουν σε 3-1 στο 87' με τον Πολέ.

Η Ανζέ «καθάρισε» την πρόκριση επί της ερασιτεχνικής Φρανσισκέν στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με το υπέρ της 2-0. Στο δεύτερο μέρος πέτυχε ακόμη τρία γκολ για το εύκολο υπέρ της 5-0.

Στη μάχη μεταξύ των συλλόγων της 4ης κατηγορίας επικράτησε η Σατομπριάν, αποκλείοντας με σκορ 3-1 την Ραμοραντίν και σφραγίζοντας θέση στους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής (7/3) για τους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας:

Ανζέ-Φρανσισκέν 5-0
Αζαξιό-Λιλ 1-3
Ραμοραντίν-Σατομπριάν 1-3
Κανέ Ρουζιγιόν-Μαρσέιγ (22:00)
Νις-Μονακό (8/3, 22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x