Oλλανδία

Xωρίς αλλαγές ολοκληρώθηκαν οι εκκρεμότητες στα Βάαλβαϊκ-Άγιαξ και Άλκμααρ-Ναϊμέγκεν

Τα τελευταία λεπτά των εξ αναβολής Βάαλβαϊκ-Άγιαξ και Άλκμααρ-Ναϊμέγκεν δεν έφεραν κάποια αλλαγή, με τους δύο φιλοξενούμενους να παίρνουν τα «διπλά».

Μέρα εξ αναβολής αγώνων ήταν η Τετάρτη (6/12) για την Eredivisie. Βέβαια, ουσιαστικά επρόκειτο για… ολιγόλεπτες εκκρεμότητες, καθώς αφορούσαν τις αναμετρήσεις Βάαλβαϊκ-Άγιαξ και Άλκμααρ-Ναϊμέγκεν.

Δύο παιχνίδια που είχαν αμφότερα αναβληθεί για λόγους υγείας. Το πρώτο μετά τη σύγκρουση του Φάεσεν με τον Μπρόμπεϊ και το δεύτερο λόγω της σοκαριστικής κατάρρευσης του Ντοστ.

Έτσι και τα δύο συνεχίστηκαν σήμερα από το σημείο που είχαν διακοπεί. Το Βάαλβαϊκ-Άγιαξ (για την 7η αγωνιστική) στο 84', με τον «Αίαντα» να προηγείται 3-2 και το Άλκμααρ-Ναϊμέγκεν (για τη 10η αγωνιστική) στο 91', με το σκορ στο 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Πολύ λίγος ο εναπομείναν χρόνος και τα σκορ παρέμειναν ως είχαν, με τον Άγιαξ και τη Ναϊμέγκεν να υπερασπίζονται το υπέρ τους προβάδισμα. Υπενθυμίζεται ότι για την Άλκμααρ στον αγώνα της 29ης Οκτώβρη είχε σκοράρει ο Παυλίδης, μειώνοντας σε 2-1.

Ένα αποτέλεσμα για τον Άγιαξ που ήρθε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά την αντίπαλο της ΑΕΚ στον 2ο όμιλο του Europa League, η οποία βρίσκεται σε καλό μομέντουμ μετά την έλευση του Τζον Φαν' τ Σχιπ στο τιμόνι της.

Η βαθμολογία:

Βάαλβαϊκ-Άγιαξ: 2-3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x