Ελλάδα

Βακάλης: «Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι οπωσδήποτε από τον χώρο των Ενώσεων»!

«Είναι μεγάλη ευκαιρία να φτιάξουμε πράγματα, που άλλοι δεν μας άφησαν να φτιάξουμε», λέει ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ με ανάρτησή του στα social media.

Επίσημη θέση για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, τασσόμενος έμμεσα κατά της υποψηφιότητας Ζαγοράκη, πήρε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης.

Ο κ. Βακάλης σημειώνει ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ πρέπει να προέρχεται οπωσδήποτε από τον χώρο των Ενώσεων, «αν θέλουμε να υπάρχουμε και την επόμενη μέρα», όπως υπογραμμίζει.

Παράλληλα καλεί τις ΕΠΣ να βάλουν στην άκρη συμπάθειες, αντιπάθειες και χρώματα και τονίζει την ανάγκη η νέα διοίκηση της ΕΠΟ να ανακτήσει όσα… παρέδωσε η νυν!

Αναλυτικά η ανάρτηση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«ΟΛΕΣ οι Ποδοσφαιρικές Ενώσεις ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβουμε κάτι πολύ βασικό αν θέλουμε να υπάρχουμε και την επόμενη μέρα. Και αυτό είναι το ότι ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ υποψήφιος ΠΡΟΕΔΡΟΣ απ τον χώρο μας. Ας είναι και δύο. Είναι ζήτημα επιβίωσης μας, αυτός να είναι και ο επόμενος Πρόεδρος. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια.

Και η νέα διοίκηση να ανακτήσει τα όσα έχασε (παρέδωσε θα έλεγα καλύτερα) αυτή. Στην άκρη λοιπόν οι συμπάθειες, οι αντιπάθειες και τα χρώματα και ας κοιτάξουμε το συμφέρον των Ενώσεων μας. Ίσως είναι και η μεγάλη ευκαιρία να φτιάξουμε πράγματα, που άλλοι δεν μας άφησαν να φτιάξουμε. Και δεν θα υπάρξει άλλη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x