Ισπανία

Βαλβέρδε: Εκθέσεις φωτογραφίας και... αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε το έχει ρίξει στη φωτογραφία μετά την απομάκρυνσή του από την Μπαρτσελόνα το 2020 αλλά ό,τι και αν κάνει, δεν ξεχνά την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Έχει περάσει σχεδόν 1,5 χρόνος από τότε που ο Ερνέστο Βαλβέρδε απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Έκτοτε, ο Βάσκος τεχνικός έχει αφήσει στην άκρη την προπονητική και ασχολείται με το χόμπι του, που δεν είναι άλλο από τη φωτογραφία.

Ο «τσινγκούρι» παρουσίασε τη δουλειά του (που αποτελείτο κυρίως από φωτογραφίες οπαδών) στο πολιτιστικό φεστιβάλ "Korner" στο Σαν Σεμπαστιάν και μίλησε στη Mundo Deportivo, μην παραλείποντας να αναφερθεί στο πέρασμά από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Όπως είπε, «κατάλαβα γρήγορα ότι καλό είναι να νικάς. Οι οπαδοί είναι τρομεροί μετά από νίκες, μετά από ήττες όμως τα πράγματα περιπλέκονται. Σε ένα ντέρμπι, είχαμε νικήσει την ΑΕΚ με 6-0 και οι φίλαθλοι δεν άφηναν τους παίκτες να πάνε στα αυτοκίνητά τους για μία εβδομάδα».

Από εκεί και πέρα, ο Βαλβέρδε μίλησε για την Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως «όταν πηγαίναμε περιοδείες με τον Μέσι ή τον Νεϊμάρ, ήταν λες και ήμασταν οι Beatles»!

Όσον αφορά τη φωτογραφία, σχολίασε ότι «μου αρέσει να επισκέπτομαι πολλά μέρη και να έχω μαζί μου μικρές φωτογραφικές μηχανές. Βγάζω ασπρόμαυρες φωτογραφίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x