Ισπανία

Βαλένθια: «Χουάν Κάλα, δεν σε πιστεύουμε»

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν πιστεύει τα λόγια του Χουάν Κάλα εξέδωσε η Βαλένθια.

Επιθετική ανακοίνωση εναντίον του Χουάν Κάλα εξέδωσε η Βαλένθια, απαντώντας στα όσα είπε νωρίτερα ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός σε συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή για την υπόθεση με τον Μουκτάρ Ντιακαμπί.

Σύμφωνα με την τοποθέτησή τους, οι «νυχτερίδες» τονίζουν ότι έμπειρος σέντερ μπακ έχασε την ευκαιρία να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του και ως εκ τούτου θα συνεχίσουν τον αγώνα για να αποδοθεί δικαιοσύνη στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Η ανακοίνωση:

Η Βαλένθια είναι απογοητευμένη από τις δηλώσεις του παίκτη της Κάντιθ, Χουάν Κάλα, την Τρίτη, μέσω των οποίων 48 ώρες αργότερα, αρνήθηκε ότι επιτέθηκε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Μουκτάρ Ντιακαμπί κατά τη διάρκεια του αγώνα της La Liga που έγινε την περασμένη Κυριακή.

Ο Κάλα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να αποδεχθεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη από τον παίκτη που έχει προσβάλλει. Αντί να το κάνει αυτό, επιτέθηκε τόσο στον Ντιακαμπί, όσο και σε άλλα μέλη της Βαλένθια.

Η Βαλένθια θέλει να επαναλάβει ότι πιστεύει ότι τον παίκτη της και θα τον υποστηρίξει πλήρως. Μετά τις απειλές που διατύπωσε ο Κάλα στη συνέντευξη τύπου του την Τρίτη, 6 Απριλίου, ο Σύλλογος, ο πρόεδρος Ανίλ Μερτί και ο ίδιος ο Μουκτάρ Ντιακαμπί παραμένουν σταθεροί στην πεποίθηση ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος, όπου είναι απαραίτητο, για το ζήτημα του ποδοσφαίρου και της κοινωνίας . Η Βαλένθια δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για βελτίωση στο πρωτόκολλο και στη μάχη κατά του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x