Champions League

Βαλένθια-Αταλάντα: «Βουνό» για τους γηπεδούχους

Η Βαλένθια υποδέχεται την Αταλάντα στο άδειο «Μεστάγια» και με το 4-1 της Ιταλίας στην πλάτη.

Ευκαιρία να γράψει ιστορία έχει η Αταλάντα, που με «προίκα» το 4-1 του πρώτου αγώνα αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στο άδειο λόγω… κορωνοϊού «Μεστάγια» στη ρεβάνς των «16» του Champions League (22:00, COSMOTE Sport 2).

Οι «νυχτερίδες» δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι μετρώντας μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια τους και έχουν υποχωρήσει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Ο Άλμπερτ Θελάδες πέρα από την απουσία του κόσμου έχει να αντιμετωπίσει και αυτές των τραυματιών Γκαράι, Μάξι Γκόμες, Πιτσίνι, Βαγέχο, Μανγκαλά και Κόστα, ενώ τιμωρημένος είναι ο Γκαμπριέλ.

Η Αταλάντα, απεναντίας, είναι σε εξαιρετική κατάσταση με τέσσερις σερί νίκες και είναι τέταρτη στη Serie A. Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ρουμάνος Οβίντιου Αλίν Χατεγκάν. Στο όριο καρτών για τους γηπεδούχους είναι ο Βας και για τους φιλοξενούμενους οι Ντε Ρόον, Τζιμσίτι, Χάτεμπουρ και Ίλιτσιτς.

Βαλένθια (Θελάδες): Σίλεσεν, Γκαζιά, Ντιακαμπί, Κοκλέν, Βας, Γκουέδες, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Φεράν, Ροδρίγο, Γκαμέιρο.

Αταλάντα (Γκασπερίνι): Γκολίνι, Παλομίνο, Καλντάρα, Τζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Ντε Ρόον, Φρόιλερ, Γκόσενς, Γκόμεζ, Ίλιτσιτς, Σαπάτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x