Ισπανία

Αλλάζει «χέρια» η Βαλένθια; Έγινε επίσημη πρόταση για την αγορά της

Επίσημη πρόταση για την αγορά των μετοχών της Βαλένθια έκανε ο Μιγκέλ Θορίο στον Πέτερ Λιμ.

Οι προσπάθειες των οπαδών της και όχι μόνο για να αλλάξει το ιδιοκτησιακό της καθεστώς φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να έχουν αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το έγκυρο Superdeporte, ισπανικό ΜΜΕ που ασχολείται με τα θέματα της ομάδας αλλά και γενικότερα της περιοχής, υπάρχει επίσημη πρόταση πια για την αγορά των μετοχών της Βαλένθια.

Η πρόταση αυτή έχει γίνει από τον Μιγκέλ Θορίο, πρώην αντιπρόεδρος της ομάδας, στον Πέτερ Λιμ ζητώντας την αγορά των μετοχών που έχει στην κατοχή του έναντι 250 εκατομμυρίων ευρώ. Η πρόταση αυτή θα έχει ισχύ μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου αναφέροντας τους όρους της συμφωνίας αλλά και το πλάνο του Θορίο για την ομάδα και το Νέο Μεστάγια.

Έτσι, ο Θορίο αναφέρει ότι στην περίπτωση αποδοχής αναλαμβάνει την ομάδα από τον τέλος του τρέχοντος μηνός, έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να έχει τις εγγυήσεις που απαιτούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας για τα χρέη της ομάδας έτσι ώστε όλα να επικυρωθούν γρήγορα.

Δεσμεύεται ότι το Νέο Μεστάγια θα έχει ολοκληρωθεί στα επόμενα τρία χρόνια έχοντας ήδη συμφωνία με μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία της χώρας, αλλά και με άλλες εταιρίες για τα χρήματα που χρειάζονται. Σχετικά με την ομάδα δεσμεύεται για την εύρυθμή λειτουργία της ομάδας μέχρι και το 2028 τονίζοντας ότι υπάρχει πλάνο και για τα επόμενα χρόνια, αν και επισημαίνει ότι στόχος του είναι η πώληση των μετοχών με εγγυήσεις για ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x