Ισπανία

Έστειλε σπίτι της τη Βαλένθια η Μπιλμπάο και έφυγε για ημιτελικά!

Η Μπιλμπάο επικράτησε εύκολα 3-1 της Βαλένθια στο «Μεστάγια» και έφυγε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Μεγάλη πρόκριση για την Μπιλμπάο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας! Οι Βάσκοι επικράτησαν 3-1 στην έδρα της Βαλένθια, πετώντας την εκτός διοργάνωσης. Πλέον, θα περιμένουν την κλήρωση στις 30 Ιανουαρίου για να μάθουν ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν στους «4» του Copa del Rey.

Το πρώτο μισάωρο πέρασε… αναίμακτα αλλά στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους υπήρχαν συγκινήσεις εκατέρωθεν. Ο Μουνιαΐν στο 35ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Μπιλμπάο, με τον Ντε Μάρκος στο 43’ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-1 για τη Βαλένθια. Στα «καπάκια» (45’) ο Γουίλιαμς έκανε το 2-1 για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «νυχτερίδες» προσπαθούσαν να φτιάξουν φάσεις και να απειλήσουν αλλά έπεσαν πάνω σε μια εξαιρετικά οργανωμένη αμυντική γραμμή. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βρουν οι φιλοξενούμενοι και τρίτο γκολ, όταν ο Βέσγκα στο 74’ έγραψε το 3-1 με εκτέλεση πέναλτι. Σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την Μπιλμπάο να παίρνει μια μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και τη Βαλένθια να αποχαιρετάει τη διοργάνωση.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x