Ισπανία

Οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι στη Βαλένθια του Γκατούζο

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Βαλένθια, με τον 44χρονο Ιταλό να προχωράει πλέον με τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «νυχτερίδων».

Η... εποχή Τζενάρο Γκατούζο ξεκίνησε στη Βαλένθια, με τις «νυχτερίδες» να ανακοινώνουν την πρόσληψή του εν μέσω έντονων αντιδράσεων από μερίδα οπαδών της ομάδας.

Ο 44χρονος Ιταλός είναι ο δέκατος προπονητής που προσλαμβάνεται στη Βαλένθια τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ η πορεία της ομάδας τις τελευταίες σεζόν χαρακτηρίζεται εύκολα απογοητευτική.

Ο Γκατούζο αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να επαναφέρει τον σύλλογο στα... ψηλά του ισπανικού ποδοσφαίρου, με την πρώτη του δοκιμασία να είναι η ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με το ιταλικό «TuttoMercato», πρωταρχικός στόχος για τη Βαλένθια είναι ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικό στη Μίλαν, ενώ στη λίστα βρίσκονται επίσης τόσο ο Ματίας Βεσίνο της Ίντερ, όσο και ο δανεικός από την Πόρτο στη Ρόμα, Σέρχιο Ολιβέιρα.

Επιπλέον, στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Γκατούζο ζήτησε από τους διοικούντες τη Βαλένθια και ένα... τρανταχτό όνομα για την επίθεση, με τα ονόματα των Ματέο Πολιτάνο και Ντρις Μέρτενς να πέφτουν στο τραπέζι. O πρώτος ανήκει στη Νάπολι, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους «παρτενοπέι» στα τέλη του μηνός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x