Κύπρος

Ο Απόλλων Λεμεσού επιβεβαιώνει για Ματιέ Βαλμπουενά!

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά.

Από το βράδυ της Πέμπτης (20/07), είδαν το φως της δημοσιότητας αρκετά δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Κύπρο, που συνέδεαν το μέλλον του Ματιέ Βαλμπουενά με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο 38χρονος μεσοεπιθετικός που έμεινε πριν από λίγο καιρό ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, σκοπεύει να συνεχίσει την σπουδαία καριέρα του για ακόμα έναν χρόνο, χωρίς ωστόσο να έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με κάποιον σύλλογο.

Με σημερινές δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Κύπρου, η πλευρά του Απόλλωνα, επιβεβαίωσε ουσιαστικά το ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς ομάδας για τον Γάλλο άσο, με τον εκπρόσωπο Τύπου του συλλόγου, Φανούριο Κωνσταντίνου, να τονίζει πάντως πως για την ώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει κάτι το «χειροπιαστό».


«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αξιολογείται από την προπονητική ηγεσία, χωρίς να υπάρχει για την ώρα εξέλιξη για την αξιολόγηση του εν λόγω παίκτη. Θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγο για να δούμε τι θα γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x