Γαλλία

Βαλμπουενά: «Η Μαρσέιγ ήταν η ομάδα της καρδιάς μου ακόμα και όταν έπαιζα στη Λιόν»

Την απογοήτευσή του για την πρόταση από τη Μαρσέιγ που δεν ήρθε, γεγονός που τον οδήγησε στο… κατώφλι της Λιόν, μετά το πέρασμά του από τη Ρωσία, εξέφρασε ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Το ισχυρό δέσιμο που έχει με τη Μαρσέιγ και το παρασκήνιο της συνεργασίας του με τη Λιόν περιέγραψε ο Ματιέ Βαλμπουενά, μιλώντας σε γαλλικό μέσο.

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάσταση που βίωσε ως παίκτης της Ντιναμό Μόσχας και την πρόταση από τους Μασσαλούς που… δεν ήρθε, τονίζοντας την απογοήτευσή του.

«Είμαι συναισθηματικός, δεν προσποιούμαι. Αν έκλαψα εκείνη τη μέρα, ήταν επειδή πραγματικά με άγγιξε. Πήγα στη Ρωσία και ήταν καλά την πρώτη χρονιά. Τη δεύτερη σχεδόν φαλίρισαν. Έτσι για μένα ήταν περίπλοκο, είτε δεν θα έπαιζα πια, είτε θα έπρεπε να βρω μια άλλη ομάδα. Δεν ένιωσα ότι υπήρξε πραγματικό ενδιαφέρον από την πλευρά της Μαρσέιγ για να γυρίσω, ενώ εγώ πραγματικά ήθελα να το κάνω», σχολίασε αρχικά «footballclubdemarseille.fr» και συνέχισε λέγοντας:

«Από την πλευρά της, η Λιόν μου πρόσφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Αποφάσισα να υπογράψω εκεί, είναι εντελώς ανθρώπινο, γιατί δεν ήθελα να μείνω άλλο μόνος στη Ρωσία, όπου δεν ήξερα κανέναν και ενώ δεν επρόκειτο να παίξω».

Όσο για τους ισχυρούς δεσμούς που έχει με την Μαρσέιγ, τόνισε: «Μου άρεσε ο χρόνος μου στη Λιόν, ακόμα κι αν δεν ήταν εύκολο το πρώτο έτος. Το δεύτερο ήταν πολύ καλό. Αλλά, πάντα έλεγα, ακόμα και όταν ήμουν στη Λιόν, ότι η Μαρσέιγ ήταν η ομάδα της καρδιάς μου. Είμαι απογοητευμένος που οι άνθρωποι νομίζουν ότι τους πρόδωσαν πηγαίνοντας στη Λιόν. Το μίσος τους ήταν ίσο με την αγάπη τους. Ακόμα μιλάω με οπαδούς και έχω πολύ καλή σχέση μαζί τους. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι έχω δώσει τα πάντα για αυτή την ομάδα, χωρίς ποτέ να κοροϊδέψω και να κερδίσω τίτλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x