Γαλλία

Βαλμπουενά: «Ο Εμπαπέ δεν είναι τόσο καλός χωρίς τον Νεϊμάρ»

Τις ανμετρήσεις της ελλιπούς Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μπαρτσελόνα σχολίασε ο Ματιέ Βαλμπουενά, εστιάζοντας στις φορές που ο Κιλιάν Εμπαπέ αγωνίζεται χωρίς τον Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει χειρότερη απόδοση όταν παίζει χωρίς τον Νεϊμάρ σε σχέση με όταν αγωνίζονται μαζί.

Αυτό είπε ο άσος του Ολυμπιακού στο «RMC Sport», του οποίου είναι σύμβουλος, αναφερόμενος στις μονομαχίες της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των «16» του Champions League.

Οι απουσίες Νεϊμάρ και Ντι Μαρία θα δυσκολέψουν σημαντικά την Παρί σύμφωνα με τον 36χρονο μέσο: «Η Παρί Σεν Ζερμέν θα κινδύνευε ακόμη και με τον Νεϊμάρ, το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της. Αλλά χωρίς τον Νεϊμάρ, κινδυνεύει ακόμη περισσότερο. Ηδη έχει χάσει τον Ντι Μαρία και η κατάσταση είναι περίπλοκη. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά προετοιμάζονται πολλές εβδομάδες γι' αυτόν τον αγώνα. Ξέρουμε επίσης πολύ καλά ότι η Μπαρτσελόνα είναι παρούσα στα μεγάλα γεγονότα. Αυτό που με ανησυχεί επίσης είναι ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν είναι τόσο καλός όταν λείπει από την ομάδα ο Νεϊμάρ. Θα ζητηθεί από τον Εμπαπέ να είναι ο ηγέτης. Θεωρώ ότι είναι πιο σίγουρος, όταν ο Νεϊμάρ είναι στο γήπεδο. Και όταν λείπει και ο Ντι Μαρία, ο οποίος είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για την Παρί Σεν Ζερμέν, το πρόβλημα μεγαλώνει».

Διαβάστε ακόμα
Οριστικό: Χάνει το ματς με Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ
«Κρέμασε» τη Σεντ Ετιέν ο Σισέ - Αποκλείστηκε από ομάδα Β’ κατηγορίας
Στα δικαστήρια με τη Λιλ ο Μπιέλσα, ζητά 19 εκατoμμύρια ευρώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x