Ελλάδα

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Φάουλ στον Ντρέγκερ, λάθος η πρώτη κίτρινη σε Σάχοφ»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις φάσεις που σήκωσαν συζήτηση στα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Σοβαρά λάθη στις διαιτησίες και των τριών εκπροσώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα εντόπισε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε αρχικά τα παράπονα του Ολυμπιακού για φάουλ στη φάση που οδήγησε στο μοναδικό γκολ του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. «Έπρεπε το VAR να ενημερώσει τον διαιτητή πως υπήρχε φάουλ στον Ντρέγκερ και να μη μετρήσει το γκολ», τόνισε.

Όσο για την αποβολή του Σάχοφ στο ΑΕΚ-Ζόρια; «Η πρώτη κάρτα στον Σάχοφ ήταν λανθασμένη. Η δεύτερη δόθηκε σωστά, γιατί όλες οι αγκωνιές σε τέτοιες περιπτώσεις τιμωρούνται πλέον», ανέφερε.

Τέλος, σχολίασε και το γκολ της Αϊντχόφεν που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο ματς με τον ΠΑΟΚ. «Δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει VAR στα παιχνίδια του Europa League. Έχουν γίνει πολλά σοβαρά λάθη. Είναι σαν να υποβαθμίζει η UEFA τον θεσμό της. Δεν μπορώ να καταλάβω πού είδε ο βοηθός οφσάιντ. Τον καλύπτουν πέντε παίκτες, ήταν πολύ χοντρό λάθος. Σκεφτείτε να είχε γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Πάντως πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν ασχολήθηκε κανένας από την Αϊντχόφεν με τη φάση και έμειναν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους», επισήμανε.

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x