Stoiximan Super League

Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Σωστά τα πέναλτι για Ολυμπιακό και Βόλο»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας έκρινε καλές τις διαιτησίες της 26ης αγωνιστικής.

Καλό βαθμό στους διαιτητές της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League έβαλε ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως σωστά δόθηκαν τα πέναλτι υπέρ Ολυμπιακού και Βόλου και μοναδικό σοβαρό λάθος που εντόπισε ήταν η ακύρωση ενός γκολ του Ατρομήτου.

Αναλυτικά η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τις διαιτησίες στην 26η αγωνιστική:

ΑΕΛ-Ολυμπιακός (Τζοβάρας): «Το πέναλτι στον Χασάν είναι καθαρό, γιατί ο αμυντικός της ΑΕΛ κάνει… λαβή στον αντίπαλό του. Ήταν ένα ανόητο μαρκάρισμα. Ένα πέναλτι που ζητά η ΑΕΛ για χέρι δεν υπάρχει παράβαση, γιατί το χέρι είναι μαζεμένο και η μπάλα πάει από το πόδι στο χέρι. Στο ακυρωθέν γκολ της ΑΕΛ υπάρχει οφσάιντ και επιθετικό φάουλ. Στο 0-3 του Ολυμπιακού, ο Ελ Αραμπί είναι οφσάιντ, αλλά η θέση πάει σε καλυπτόμενο παίκτη. Όταν η μπάλα επιστρέφει στον Ελ Αραμπί, το γκολ είναι κανονικό. Στο 1-3 του Νούνιτς δεν υπάρχει παράβαση για οφσάιντ».

Απόλλων-Παναιτωλικός (Καραντώνης): «Δεν υπήρχε κάποια δύσκολη φάση για τους διαιτητές».

Άρης-ΟΦΗ (Διαμαντόπουλος): «Ο Άρης ζήτησε πέναλτι για ένα χέρι, αλλά η μπάλα βρίσκει στον ώμο του παίκτη του ΟΦΗ. Σωστά δεν δόθηκε παράβαση».

Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα (Παπαπέτρου): «Καλή η διαιτησία του Παπαπέτρου στην επιστροφή του. Στο 23’ έχει ένα δοκάρι ο ΠΑΣ και η μπάλα χτυπά τη γραμμή, αλλά δεν περνά ολόκληρη. Σωστά, λοιπόν, το γκολ δεν μέτρησε και από τον πρώτο βοηθό Κωσταρά, αλλά και από το VAR. Στο 48’ ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι για χέρι, αλλά δεν υπάρχει παράβαση».

Βόλος-ΑΕΚ (Μανούχος): «Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μιτάι κάνει απρόσεκτο μαρκάρισμα στον Περέα και τον ανατρέπει αφού τον βρίσκει στα πόδια. Σωστά δόθηκε το πέναλτι. Σο 85’ ο Μπαριέντος σωστά αποβάλλεται. Το μαρκάρισμα που κάνει στον Μάνταλο είναι στο όριο για απευθείας κόκκινη, ενώ είχε ήδη κίτρινη. Στη συνέχεια του δίνει κουτουλιά. Πολύ σωστά αποβλήθηκε».

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Βερμπούμεν): «Ο Ουάρντα στο 15’ έχει μια πτώση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Στο 33’ ένας παίκτης του Παναθηναϊκού παίρνει κεφαλιά και έχει δίπλα του τον Μαουρίσιο με τεντωμένο το χέρι, αλλά η μπάλα δεν βρίσκει εκεί και δεν υπάρχει πέναλτι. Στο 2-0 του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει οφσάιντ, γιατί φεύγει πίσω από τη σέντρα».

Λαμία-Ατρόμητος (Βρέσκας): «Το πέναλτι που κάνει ο Γούτας στον Καραμάνο είναι καθαρό και οριακά φαίνεται πως δεν είναι οφσάιντ. Στα τελευταία λεπτά, ο Ατρόμητος σκοράρει, αλλά η μπάλα δεν έχει βγει άουτ. Ο βοηθός από τη θέση που είναι δεν μπορεί να έχει σαφή άποψη. Το γκολ του Γούτα έπρεπε να μετρήσει, κακώς σήκωσε σημαία ο Καλαμπόκης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x