Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Έπρεπε να αποβληθεί ο Γιαννούλης»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις φάσεις που συζητήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Super League.

Λίγα σοβαρά λάθη εντόπισε στους αγώνες για τα play offs και τα play out που έγιναν το Σαββατοκύριακο στην Super League ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ξεχώρισε ως μεγαλύτερη αβλεψία την μη αποβολή του Γιαννούλη για χτύπημα στον Γιόχανσον στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (0-0).

Αναλυτικά ή «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τις διαιτησίες του Σαββατοκύριακου:

Βόλος-Ξάνθη (Ευαγγέλου): «Δεν υπάρχει καμία φάση για κουβέντα».

Ατρόμητος-Λαμία (Τάσης): «Υπάρχει ένα στιγμιαίο κράτημα και ο Ρισβάνης έκανε μια θεαματική πτώση για να πάρει πέναλτι. Σωστά δεν δόθηκε. Το γκολ της Λαμίας σωστά μέτρησε, δεν υπάρχει παράβαση. Στο γκολ του Ατρόμητου ο διαιτητής ήταν στα δύο μέτρα και έδωσε φάουλ. Δεν καταλαβαίνω πού το είδε».

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Φωτιάς): «Στο 20’ ο Μπουζούκης πάτησε με τις τάπες τον αντίπαλό του, σωστά δόθηκε κίτρινο. Σε μια επίθεση του ΠΑΟΚ στο 27’ υπάρχει οφσάιντ του Πέλκα. Αν έμπαινε γκολ το VAR θα το διόρθωνε. Σε μια διεκδίκηση μεταξύ Βαρέλα και Γιόχανσον εντός της περιοχής του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει παράβαση. Ο Γιαννούλης στη φάση με τον Γιόχανσον έπρεπε να αποβληθεί. Προηγουμένως ο Γιόχανσον έχει κάνει μαρκάρισμα στον Γιαννούλη, αλλά ο τελευταίος χρησιμοποιεί και τα δύο χέρια του χτυπώντας τον με τον αγκώνα. Ήταν κόκκινη στον παίκτη του ΠΑΟΚ, γιατί χτύπησε με πρόθεση».

Ολυμπιακός-Άρης (Μανούχος): «Σωστά δίνεται πέναλτι υπέρ του Φορτούνη, αλλά έχει σηκώσει οφσάιντ ο βοηθός. που δεν υπάρχει. Στο πέναλτι που χτυπά ο Φορτούνης πρέπει να δοθεί επανάληψη, γιατί ο γκολκίπερ του Άρη δεν πατά στη γραμμή, ενώ ένας παίκτης έχει μπει πολύ νωρίς μέσα στην περιοχή. Έπρεπε το VAR να επέμβει».

ΟΦΗ-ΑΕΚ (Τζοβάρας): «Στο 78’ η μπάλα πάει στη γωνία όπου οι παίκτες κάνουν προθέρμανση και ο Σβάρνας μπαίνει στο γήπεδο και κλωτσά την μπάλα. Αν ήταν εντός περιοχής, θα ήταν πέναλτι. Σωστά δόθηκε κίτρινη κάρτα και έμμεσο».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x