Γενικά

Βασικοί οι Ουναΐ-Ελ Κααμπί για το Μαρόκο, μέσα και ο Κάρμο με την Ανγκόλα!

Βασικοί είναι οι Αζεντίν Ουναΐ και Αγιούμπ Ελ Κααμπί με το Μαρόκο, ενώ στην αρχική 11αδα της Ανγκόλα βρίσκεται ο Νταβίντ Κάρμο.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, το Μαρόκο δίνει «μάχη» με το Λεσότο και στην αρχική 11αδα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Αζεντίν Ουναΐ, όπως και ο άσος του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Οι δυο τους μάλιστα συνεργάστηκαν ιδανικά στη προηγούμενη αναμέτρηση με το Γκαμπόν, όπου ο Ουναΐ σέρβιρε άριστα στον Ελ Κααμπί για να γράψει το τελικό 4-1.

Την ίδια ώρα, η Ανγκόλα αντιμετωπίζει το Σουδάν, με τον Νταβίντ Κάρμο να βρίσκεται για άλλη μία φορά βασικός.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αγωνίζεται ως αριστερό στόπερ σε τριάδα, μία θέση στην οποία τον χρησιμοποιεί σταθερά ο προπονητής της Ανγκόλα, Γκονσάλβες. Επιπλέον στον πάγκο βρίσκεται ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ, Ζίνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x