Stoiximan Super League

Βασικός ο Εσιέν!

Όχι απλώς είναι στην αποστολή, αλλά όλα δείχνουν πως ο Μάικλ Εσιέν θα κάνει ντεμπούτο και μάλιστα βασικός με τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Κατευθείαν στα βαθιά ο Μάικλ Εσιέν. Το καθυστερημένο, αλλά σε κάθε περίπτωσης πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Γκανέζου μέσου με τον Παναθηναϊκό θα γίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Αφρικανός άσος θα είναι βασικός στη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού», πιθανότατα με παρτενέρ τον Τάσο Λαγό.

Ο Εσιέν με την παρουσία του στις προπονήσεις έπεισε τον Αντρέα Στραματσόνι πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί και ο Ιταλός προπονητής παρότι είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν μπορεί να βγάλει πάνω από μία ώρα υψηλής έντασης αγώνα, επέλεξε να τον ξεκινήσει.

Μάλιστα ο «Στράμα» είχε το μεσημέρι του Σαββάτου συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή για να του εξηγήσει τι ακριβώς ζητεί από τον ίδιο στον αγώνα.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, ο Στιλ θα είναι στο τέρμα, οι Σάντσεθ και Ταυλαρίδης στόπερ, με τον Νάνο αριστερό και πιθανότατα τον Τριανταφυλλόπουλο δεξιά. Ως δεξιός μέσος θα παίξει ο Ζέκα, αριστερά ο Ατζαγκούν έχει προβάδισμα έναντι του Νίνη, ενώ Καρέλης και Μπεργκ φαίνεται πως θα είναι το δίδυμο των φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x