Ο Ολυμπιακός άγγιξε μία σπουδαία νίκη ενάντια στην Αϊντχόφεν αλλά είδε τους Ολλανδούς να ισοφαρίζουν στο φινάλε και να τον περιορίζουν στον βαθμό της ισοπαλίας.
Με τον τρόπο αυτόν, η Ελλάδα έβαλε 200 βαθμούς στο σακούλι αντί 400 που θα έπαιρνε σε περίπτωση επικράτησης των Πειραιωτών, αυξάνοντας πάντως τη διαφορά της από την Πολωνία.
Στα θετικά, η ήττα της Μπόντο/Γκλιμτ από τη Μονακό, με τη Νορβηγία να μην παίρνει βαθμό και να παραμένει μακριά από τη χώρα μας.
Σημειώνεται πως την Πέμπτη (06/11) αγωνίζονται οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, τέσσερις πολωνικές ομάδες και μία νορβηγική.
Όσον αφορά σε όσα γίνονται... από πάνω, η διαφορά από τη δέκατη Τσεχία έπεσε σε κάτι λιγότερο από τους 3.000 πόντους, μετά την ήττα της Σλάβια Πράγας ενάντια στην Άρσεναλ.
?? Country Ranking Update!
— Football Rankings (@FootRankings) November 4, 2025
?????????????? England, +0.666 pts
???? Germany, +0.428 pts
???? Italy, +0.286 pts
???? France, 0.286 pts
???? Spain, +0.250 pts
???? Portugal, +0.200 pts
???? Greece, +0.200 pts
???? Netherlands, +0.166 pts pic.twitter.com/Bs72YiYwe4
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






