Ιταλία

Η Βενέτσια έκανε throwback σε… vintage highlights οκτώ ημερών!

Η Serie B έχει απαγορεύσει στις ομάδες να δημοσιεύουν τα highlights από τις αγωνιστικές, αν δεν περάσουν οκτώ μέρες και η Βενέτσια βρήκε την ευκαιρία να τρολάρει το σκηνικό αυτό.

Η νέα σεζόν στη Serie B ξεκίνησε από την Παρασκευή 12/8, με τις ομάδες να μην έχουν το δικαίωμα να δημοσιεύουν τα highlights των αγωνιστικών στα κοινωνικά δίκτυα τους, αν δεν έχουν περάσει οκτώ μέρες. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι η συμφωνία που έχει γίνει, με την «AdPlay Media Holding» να δημοσιεύει αποκλειστικά τα βίντεο σε ορισμένες πλατφόρμες.

Το γεγονός αυτό, έκανε τους ανθρώπου της Βενέτσια να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο twitter, όπου τον ονόμασαν «Venezia Classics» και στον οποίο θα δημοσιεύονται βίντεο από τους αγώνες της φετινής σεζόν με… vintage highlights.

Μάλιστα στην περιγραφή της νέα σελίδας που δημιουργήθηκε, αναφέρετε: «Ο επίσημος λογαριασμός @VeneziafcEN γυρίζει στο παρελθόν για vintage highlights από πριν από οκτώ ημέρες» και το πρώτο βίντεο που ανέβηκε, είναι αυτό της πρώτης αγωνιστικής, απέναντι στην Τζένοα.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x