Copa America

Η Βενεζουέλα... έκλεψε τον βαθμό στις καθυστερήσεις από το Εκουαδόρ!

Η Βενεζουέλα πήρε πολύτιμο βαθμό απέναντι στο σαφώς καλύτερο Εκουαδόρ (2-2), χάρη στο τέρμα του Ερνάντες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε ένα... χορταστικό παιχνίδι στο Ρίο ντε Τζανέιρο, Βενεζουέλα και Εκουαδόρ έμειναν στο 2-2 για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Κόπα Αμέρικα.

Το Εκουαδόρ ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, έχοντας την κατοχή της μπάλας αλλά και περισσότερες φάσεις. Αυτή η υπεροχή των παικτών του Γκουστάβο Αλφάρο, μεταφράστηκε σε γκολ λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Πρεσιάδο με κοντινή προβολή έκανε το 1-0 στο 39'.

Η απάντηση της Βενεζουέλας ήρθε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή της στο ματς έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Έντσον Καστίγιο από την «καρδιά» της περιοχής, έπειτα από ωραία ανάπτυξη των παικτών του Ζοσέ Πεσέιρο (51'). Το Εκουαδόρ συνέχισε να ψάχνει το δεύτερο γκολ, το οποίο τελικώς βρήκε στο 71ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Πλάτα και ύστερα από εξέταση του VAR για οφσάιντ.

Και εκεί όπου όλα έδειχναν πως οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα έπαιρναν το πρώτο τους τρίποντο μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, ήρθε ο Χερνάντεζ και με σκαστή κεφαλιά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Βραζιλία 6 (7-0) 2 ματς
2. Κολομβία 4 (1-0) 2 ματς
3. Βενεζουέλα 2 (2-5) 3 ματς
4. Εκουαδόρ 1 (2-3) 2 ματς
5. Περού 0 (0-4) 1 ματς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x