Αγγλία

Βενγκέρ: «Δεν θα διαλέξω τον διάδοχό μου»

Ο Αρσέν Βενγκέρ ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι ο ίδιος που θα υποδείξει τον διάδοχό του στον πάγκο της Άρσεναλ, όταν αποχωρήσει από τη θέση του. Τα σχόλιά του για Γκουαρντιόλα και Ζιντάν.

Το πλήρωμα του χρόνου φτάνει για όλους και ο Αρσέν Βενγκέρ ξέρει πως δεν θα είναι αιώνια στον πάγκο της Άρσεναλ. Όπως δήλωσε σήμερα, πάντως, δεν θα είναι αυτός που θα υποδείξει τον διάδοχό του στον πάγκο.

«Δεν θα επιλέξω εγώ το ποιος θα πάρει τη θέση μου. Το μόνο που θέλω είναι να αφήσω την ομάδα σε μια θέση, που θα μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα όταν φύγω», τόνισε.

Παράλληλα σχολίασε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μαν. Σίτι από τον Πεπ Γκουαρντιόλα στο τέλος της περιόδου. «Αν δει κανείς την Premier League, είναι δύσκολο για οποιονδήποτε προπονητή να έχει υψηλό ποσοστό νικών. Είναι ίσως το πιο δύσκολο πρωτάθλημα για να έχεις συνέπεια σε καλά αποτελέσματα», τόνισε.

Όσο για τον προπονητή Ζινεντίν Ζιντάν, είπε: «Είναι νωρίς για να κριθεί. Ξέρετε πώς είναι η Ρεάλ, πρέπει να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια κι αυτή τη στιγμή έχει να ανταγωνιστεί την Μπαρτσελόνα που δείχνει ασταμάτητη. Του εύχομαι επιτυχία στο έργο του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x