Αγγλία

Βενγκέρ: «Τα κατάφερε ο Κάμπελ»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Αρσέν Βενγκέρ για τον Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει στη νίκη επί της Σουόνσι, στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Το εγκώμιο του Τζόελ Κάμπελ έπλεξε ο Αρσέν Βενγκέρ, αφού ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός κατάφερε κατάφερε να σκοράρει στη νίκη επί της Σουόνσι, στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός με τη φανέλα της Άρσεναλ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Περίμενε αρκετό καιρό. Ήθελε να φύγει, επειδή δεν έπαιζε. Μπορείτε να το καταλάβετε αυτό. Ωστόσο, δεν τον άφησα, επειδή τον έπεισα πως χρειάζομαι την ποιότητά του. Είναι ακόμα και είναι ένας ομαδικός ποδοσφαιριστής. Είμαι χαρούμενους που σκόραρε», ανέφερε αρχικά ο Αλσατός τεχνικός για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος πάντα θέλει να αγοράσει συνεχώς παίκτες, αλλά χρειάζεται να τελειώσεις πρώτα με εκείνους που δεν παίζουν. Πάντα έλεγα, όταν σου δοθεί η ευκαιρίες τότε να την πάρει. Αυτός τα κατάφερε».

Στη συνέχεια, ο πολύπειρος προπονητής μίλησε για το ταξίδι του διεθνούς άσου από τη Λατινική Αμερική στην Αγγλία: «Το να αφήσει την Κόστα Ρίκα, να έρθει στην Ευρώπη με διαφορετικά προβλήματα και να επιβιώσει, δείχνει πως διαθέτει χαρακτήρα. Το έδειξε αυτό. Δούλεψε σκληρά, αμύνθηκε πολύ καλά και δημιούργησε ευκαιρίες. Έτσι ήρθε και το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x